Møder & konferencer

Har du brug for et særligt sted til det kommende møde?
Er der en vigtig konference lige om hjørnet?
Har du ansvaret for at organisere den næste store begivenhed for din virksomhed, men er overvældet af muligheder?
Tager det for meget tid at organisere alting selv?

GoToDenmark sørger for at opfylde dine ønsker til dit næste møde/konference. Vores engagement og ekspertise sikrer dig at der er tænkt på alt fra A-Z.
Som incomingbureau tager vi hånd om hele pakken, dvs. alt fra planlægning, booking, overnatning, forplejning, transfer, transport – og hvad du ellers må have på ønskelisten.

“Jeg har altid undret mig over, hvorfor forretningsforbindelser ikke tager sig et øjeblik i løbet af en mødedag til at nyde det særlige ekstra, der er lige foran dem; vinden, den friske luft og naturen. Det giver god energi og renser tankerne. Det vil jeg gerne ændre.”

Annette Posselt, CEO

one stop shop

Vi mener, at et mødes eller en konferences succes hænger sammen med de oplevelser, der følger med.
Derfor sørger vi ikke kun for et helstøbt arrangement, så du kan være tryg i vished om at alt klapper, men også for at der bliver indlagt “et lille ekstra”, som bevidstgør hvor man befinder sig!
Med andre ord, en lille oplevelse, der taler til sanserne.
Om det er en halv time med vind i håret, eller en lille vadehavssnack – det finder vi sammen ud af. 

Der er flere forskellige typer lokaler, så lad os vide, om du ønsker et lille, historisk og charmerende mødested eller et større, moderne sted som f.eks. Jern Utzon Musikhus i Esbjerg, og så laver vi gode skræddersyede løsninger til dig.

Uanset om du vil vågne op på et hotel og lytte til havet, nyde udsigten over Esbjergs havn eller gå direkte ud i byens centrum – det er op til dig.

Vores lokale netværk giver os mulighed for at opfylde dine ønsker og krav, og kun når du er 100 % tilfreds, har vi nået vores mål.

Mød din vært

“Jeg, Annette, er lokal i Esbjerg og har et stort netværk inden for erhvervslivet samt kultur- og turistbranchen.

Sammen med alle tilgængelige partnere vil jeg sørge for at levere den bedste oplevelse.
Med hjerte og passion for området og et kreativt mindset, kan jeg sikre en helstøbt tur, hvor der ikke kun er taget hånd om alle ønsker, men også blevet tilføjet lidt af lokalitetens særlige ekstra”.

Få mere at vide om Annette og GoToDenmark

“Tak for et godt program med bl.a. Wadden Sea Shrimp-a-Q. Værten gjorde et rigtig godt stykke arbejde. Også HYGGELIGT på Street Food-stedet – et meget fint sted, og den forudbestilling, som du arrangerede, fungerede perfekt. Mange tak for denne gang. Super!”
– Keld Sloth

Lad os sammen finde den bedste måde at gøre enhver konference eller ethvert møde så smidigt som muligt.
Du fortæller os, hvad dine idéer og ønsker er, og vi tager over for dig for at føre dem ud i livet. Lad os drøfte på et personligt møde, hvordan vi kan arbejde sammen.

    Vores partnere