NextStopEsbjerg

Arbejder du med rekruttering?
Ønsker du at din virksomhed differentierer sig i kampen om kandidaterne?
Er du klar over at partner og evt. børn har afgørende indflydelse ift. jobskifte og flytning?
Måske er din kandidat i tvivl om Esbjerg?

Der skal tænkes ud af boksen!
Ved at levere det rigtige, relevante førstehåndsindtryk, hjælper GoToDenmark  jer med at få det bedste ud af rekrutteringsprocessen. Det gør vi ved at tage kandidaten med på en 1:1 tur i området, så han/hun får mulighed for at se, mærke og forestille sig hvordan det vil være at flytte hertil og fornemme livet her.

Men vi slipper ikke kandidaten, når vedkommende er blevet til medarbejder. Det er altafgørende at lande godt, så NextStopEsbjerg har selvfølgelig et fastholdelsestilbud, hvor der ydes hjælp til de uundgåelige bump på vejen.


Lad os sikre at din potentiel fremtidige medarbejder får et autentisk, godt indtryk af et kommende hjem i Esbjerg-området og ikke mindst finder sig godt til rette – alene eller med partner/familie – i de nye omgivelser.

“Nøglen til en succesfuld rekruttering handler ikke kun om kvalifikationer og jobmatch, men i høj grad om at blive forelsket i en ny tilværelse og føle sig hjemme i nye omgivelser.
Det er derfor jeg vil hjælpe med at åbne øjnene for Esbjerg og området omkring”

Annette Posselt, CEO

skræddersyede tilbud ifm rekrutteringsprocessen

Kombiner vores 1:1 tur for din kandidat med 2. samtale.
Vores fornemmeste opgave er at skræddersy en tur, der taler ind i din virksomheds DNA, men som også er eksklusivt for kandidaten. Vores “Mød Esbjerg”-tur vil give kandidaten et generelt indtryk af området Esbjerg, Fanø og Ribe, men vigtigst af alt, tage kandidaten med de steder, der er relevante for lige præcis ham/hende.

Måske kandidaten dyrker vinterbadning? Så besøger vi vinterbadningsklubben. Måske keramikundervisning? Padel- eller yogafaciliteter? Musikundervisning? Små intime koncertsteder? Mountainbiking? Vi taler med kandidaten og forbereder turen 100% skræddersyet.

Vi er klar over at der ofte i en rekrutterings- og ikke mindst beslutningsproces vedr. flytning er en partner involveret, samt evt. børn. Derfor har vi selvfølgelig også et tilbud, der involverer disse.
NextStopEsbjergs ture gør det lettere for alle involverede at tage stilling til om en flytning vil møde ønsker og behov ud fra deres specifikke kriterier for hvad det vil sige at føle sig hjemme og ligge højt på trivselsbarometret. 

 

fastholdelsestilbud

 

“Kl. er 16…..så hvad skal jeg så?”

Har partneren fundet job eller noget at bruge tiden på?
Er medarbejder/partner kommet i gang med fritidsaktiviteter
Er der knyttet relationer/venskaber?

Onboarding i virksomheden er jeres ansvar, men onboarding i privatlivet, som er vigtig for den samlede trivsel og det, der gør at man bliver boende, er mindst lige så vigtig. 

Derfor har NextStopEsbjerg selvfølgelig også fastholdelsestilbud. 

mød din vært

Jeg, Annette, er lokal i Esbjerg og har et stort netværk inden for erhvervslivet samt kultur- og turistbranchen.

Sammen med alle tilgængelige partnere vil jeg sørge for at levere den bedste oplevelse.
Med hjerte og passion for området og et kreativt mindset, kan jeg sikre kandidaten et målrettet forløb og sikkerhed for en tur, hvor han/hun kan føle sig tryg og “set”.

 

Læs mere om  Annette og GoToDenmark

“Jeg glæder mig til samarbejdet og til at give det nye tilbud til min virksomheds kommende kandidater. Det er vigtigt for mig at mine tilflyttende medarbejdere falder til, så det er uden tvivl en god investering at give dem mulighed for at se og mærke hvordan et liv i Esbjerg vil kunne se ud, før vi underskriver kontrakten”


– Virksomhedsejer, Esbjerg

Lad os sammen hjælpe din kommende medarbejder til en god beslutnings- og tilflytningsproces. 

Vi foreslår et møde, hvor du kan forelægge de særlige ønsker og behov for din virksomhed, så vi begge får det bedste afsæt for den helt rigtige tur.

 

 

    vores Partnere